ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА: ЗАПЛАТИТЕ НА МИНИСТРИТЕ И ДЕПУТАТИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ СЪС СТАРА ДАТА! НЕ СМЕ СПАЗИЛИ КОНСТИТУЦИЯТА!

ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА: ЗАПЛАТИТЕ НА МИНИСТРИТЕ И ДЕПУТАТИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ СЪС СТАРА ДАТА! НЕ СМЕ СПАЗИЛИ КОНСТИТУЦИЯТА!

Загрузка...Председателката на Народното събрание Цвета Караянчева потвърди новината, че заплатите на всички депутати и министри, както и на всички останали на които бяха отнети за времето на извънредното положение, ще се върнат със стара дата още във вторник.Според Цвета Караянчева нейните колеги в парламента на България, не са спазили конституцията на република България и това налагало, незабавно прегласуване на мярката, защото е противоконституционна.


Още след гласуването депутати от Герб се изказаха, че това е в разрез с конституцията на България, но тогава много хора си помислиха, че те оспорват решението, заради факта, че са останали без заплати.


В петък обаче стана ясно, че са прави и затова ще прегласуваме на ново мярката във вторник и ще се върнем към това всеки депутат да решава сам за себе си, колко да дарява и на кого, обясни преди малко за БНР Цвета Караянчева и добави, че от Герб се извиняват на хората за това недоразумение, което са гласували в парламента, но се надява хората да им простят, защото стреса покрай гласуването на извънредното положение и мерките е много голям и е свързано с много работа и много умора.

Важно! 

Изрично забраняваме на сайта "Информиран.нет" да копира материали от тук. Статиите и заглавията са авторски и ще си търсим правата по съдебен път! 
Блогът е собственост на "Xak News - Media Group LTD"


Загрузка...

Коментари

Интересно за вас

Популярни публикации от този блог

ОТВАРЯТ МОЛОВЕТЕ, ЗАВЕДЕНИЯТА НА ОТКРИТО И ПРЕМАХВАТ КПП тата!

ПРЕВОДАЧКА ДО БОРИСОВ: ДОБРЕ, ЧЕ НЕ ЗНАЕ ЕЗИЦИ, ЧЕ ЩЕШЕ ДОСЕГА ДА Е ПОЛУДЯЛ ОТ ТОВА, КОЕТО ГОВОРЯТ ЗА НЕГО В ЕС

КИТАЙСКИ ГЕНЕРАЛ: НЯМА НИКАКЪВ КОВИД, ВИЖТЕ КАКВО СТАНА КАТО ЗАБРАНИХМЕ НА САМОЛЕТИТЕ НА САЩ ДА ЛЕТЯТ НАД КИТАЙ